GKN Fokker sponsor van lichtspektakel Spotlights On

GKN Fokker wordt sponsor van Spotlights On. In de week van 14 tot en met 19 november wordt het gebouw van de grootste luchtvaarttoeleverancier ter wereld in het licht gezet en krijgt de brug over de Merwede als het ware vleugels.

Het bedrijf ziet dit als een unieke mogelijkheid om personeel te werven Dennis Laven CFO, GKN Fokker: ”Wij groeien hard in Papendrecht en zijn daarom op zoek naar 300 nieuwe collega’s die samen met ons aan een duurzame toekomst van de luchtvaart willen werken. Door de samenwerking  met Spotlights On zetten wij ons mooie bedrijf en de carrièremogelijkheden in deze internationale industrie letterlijk in de spotlights en benadrukken we tegelijkertijd onze band met de regio en haar talenten.

GKN Fokker zet het pand in het licht als extra object binnen Spotlights On en hosten de opening.

Ook de regio Smart Delta Drechtsteden is blij met de ondersteuning. “Spotlights On zet Smart Delta Drechtsteden letterlijk in de schijnwerpers. Onder deze vlag werken onderwijs, overheden en bedrijfsleven samen aan de regionale kansen en uitdagingen. GKN Fokker toont met dit partnership haar betrokkenheid bij de ambities van Smart Delta Drechtsteden. Daar zijn we blij mee en trots op.”, aldus Wouter Kolff, Regiovoorzitter Smart Delta Drechtsteden.

Van 14 tot en met 19 november zijn de ogen gericht op Smart Delta Drechtsteden. Het Drierivierenpunt en vier bruggen over de grote rivieren worden sensationeel verlicht. Ieder met hun eigen verhaal en met superzuinig LED-licht. Op de plekken die de regio letterlijk verbindt. Een waar lichtspektakel. Vanaf die locaties zwaaien enorme lichtbundels die kilometers ver te zien zijn. En die ieder een eigen verhaal vertellen over die specifieke plek en de kracht van de regio. Spotlights On is een initiatief van de zeven Smart Delta Drechtsteden gemeenten, Economic Development Board, Mothership, Deal Drecht Cities en Dordrecht Marketing & Partners.

Alle informatie over de dagelijkse lichtshow is te vinden op www.spotlightson.nl

Laatste nieuws

24-10-2022

Spotlights On

Van 14 tot en met 19 november zijn de ogen gericht op Smart Delta Drechtsteden. Het Drierivierenpunt en de vier grote bruggen worden sensationeel verlicht.

03-10-2022

Concordia Damen en Krohne zijn nieuwe partners Spotlights On

Deal verwelkomt Danser Group als tweede sponsor van het project ‘Spotlights On’!

08-09-2022

Iv-Groep en Maat nieuwe partners Spotlights On

Deal verwelkomt Danser Group als tweede sponsor van het project ‘Spotlights On’!